3 Lucruri pe care trebuie sa le stii despre marketingul digital

Posted on
digital-marketing

Internetul si modul in care oamenii il utilizeaza se schimba si evolueaza tot timpul. Acelasi lucru se poate spune si despre site-urile de business-uri. Intr-o zi, site-ul tau web, care nu este construit intr-un mod mobil, functioneaza foarte bine si apoi se intampla o schimbare importanta peste noapte, iar traficul site-ului firmei tale scade.

Slujba ta de antreprenor este sa construiesti un produs care rezolva o problema, sa gasesti o modalitate de a-l monetiza, sa generezi venituri si sa angajezi echipa potrivita pentru a mentine cresterea constanta.

Sigur, nu trebuie sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla in industria de marketing digital. Insa exista 3 lucruri esentiale pe care trebuie mereu sa le iei in considerare.

1. Site-ul trebuie optimizat pentru smartphone-uri.

Cea mai recenta schimbare majora in peisajul digital este aceea ca folosirea smartphone-ului in ceea ce priveste cautarile pe Google a depasit cu mult calculatorul. Conform ultimelor actualizari Google, site-urile noastre web trebuie sa fie proiectate intr-un format compatibil cu telefoanele mobile. Ce se intampla daca amani asta? Ei bine, afacerea ta poate suferi consecintele nemultumirii utilizatorilor si, in timp, o scadere majora in rezultatele cautarilor efectuate pe Google.

social-media

2. SEO nu este optional.

Afacerea ta va esua daca crezi ca exista o data de sfarsit pentru SEO. Consumatorii folosesc internetul pentru a gasi informatii despre aproape orice. In fiecare an, prea multe lucruri se schimba pentru startup-uri si intreprinderile majore, pentru a nu investi in SEO in mod constant.

Atata timp cat exista motoare de cautare, va fi intotdeauna nevoie de o forma de optimizare a site-ului tau. SEO nu moare, dar a evoluat drastic. Si, nu uita, optimizarea SEO este, in momentul de fata, singurul instrument ce iti poate propulsa afacerea in asa incat aceasta sa fie recunoscuta si afisata pe prima pagina Google.

3. Continut excelent = rezultate excelente.

Continutul nou, creat in mod constant, este un alt element obligatoriu pentru o afacere de succes. Acesta este ceea ce ii atrage pe vizitatori pe site-ul tau web. Vizitatorii vor aprecia continutul tau, apoi il vor impartasi prietenilor lor si restului internetului. Doar asa vei observa o crestere a traficului si mai multe apeluri pentru serviciile tale sau comenzi pentru produsele pe care le oferi. Asadar, livrarea constanta de continut unic, placut si usor de inteles reprezinta cheia unei afaceri remarcate pe internet.

Share & Like 🙂
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.