Ce trebuie sa ai in vedere pentru o promovare online eficienta?

Posted on
online

Orice antreprenor care isi doreste succesul trebuie sa se asigure ca afacerea lui este prezenta online. Majoritatea oamenilor cu putere de cumparare sunt online si fiecare dintre ei poate fi convins sa cumpere produse si servicii.

O promovare online eficienta nu este tocmai simpla, insa. Daca in trecut simpla constructie a unui site era echivalenta cu succesul online, astazi lucrurile sunt mult mai complexe. Fiecare domeniu de activitate are sute de site-uri care se lupta intre ele pentru clienti si cititori, motiv pentru care toti cei care isi doresc succesul trebuie sa respecte o serie de reguli.

Care sunt regulile ce trebuie sa fie respectate pentru o promovare online eficienta?

1. Asigura-te ca ai un site care sa raspunda intrebarilor pe care le au potentialii tai clienti! Site-ul pec care il construiesti trebuie sa fie, in primul rand, util. Textele de pe site, imaginile, filmuletele si produsele trebuie sa fie de interes pentru targetul tau. Majoritatea celor care administreaza un site gresesc, copiind structura site-urilor de succes. Ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi site-urile de succes si sa descoperi ceea ce nu au ele, in asa fel incat sa acoperi acel lucru lipsa.

2. Fa SEO! Toata lumea cauta pe Google, asadar, iti doresti sa fii in primele pozitii in cautarile motorului de cautare. Pentru asta ai nevoie de SEO (search engine optimization). SEO este un proces complex, care isi modifica in continuu secretele. Tocmai de aceea, cel mai bine este sa apelezi la o firma care sa te ajute cu optimizarea.

3.Asigura-te ca site-ul este actualizat frecvent! Daca iti doresti succesul, trebuie sa ai mereu continut nou pe site. Asigura-te ca il actualizezi frecvent cu informatii noi si relevante.

4. Ofera suport! De multe ori, informatiile pe care le cauta un potential client nu sunt prezente pe site. In astfel de momente este important sa fii acolo si sa raspunzi live. O casuta de chat, un numar de telefon sau o adresa de mail pot crea legaturi intre tine si cei care citesc site-ul.

5. Incearca sa faci alte site-uri sa vorbeasca despre site-ul tau! Este bine sa incerci sa obtii cat mai multe linkuri de pe alte site-uri. Este un proces greoi, insa poate aduce extrem de multe avantaje.

Share & Like 🙂
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.