Cum alegi specialistul SEO care te ajuta sa razbati in aglomeratul mediu online?

Posted on
seo

Aproape toate afacerile sunt online si au un website in care isi prezinta produsele si serviciile. Nu este suficient sa ai un site, insa. Pentru a putea avea succes in mediul online trebuie sa bifezi mai multe actiuni, dintre care una dintre cele mai importante este SEO.

Ce este SEO?

Este un proces permanent prin care trebuie sa treaca site-ul tau, in asa fel incat sa fie cat mai bine vazut de motoarele de cautare si sa fie afisat in primele cautari, atunci cand se cauta cuvinte relevante business-ului tau.

Multi antreprenori aleg sa isi faca SEO singuri, insa este o decizie nu tocmai inteleapta, dat fiind faptul ca optimizarea petnru motoarele de cautare este un proces complex, care necesita mult timp si foarte multa informare.
Cea mai buna varianta este aceea de a angaja un specialist SEO.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand angajezi un specialist SEO?

Exista cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi:

1. Urmareste rezultatele pe care le are agentia de SEO aleasa pe site-ul ei! In general, o agentie care este bine optimizata are skill-urile necesare pentru a-i optimiza si pe altii. Poti cauta expresii precum „agentie SEO”, ” servicii SEO” , ” promovare online”, etc.

2. Poarta mai multe discutii cu reprezentantii companiei. Dupa ce ai ales compania care crezi ca te poate ajuta, poarta discutii si afla cum vad ei modul in care te pot ajuta. Este bine sa primesti idei de marketing la care nu te-ai gandit.

seo

3. Cere rezultate pentru clienti existenti. Este bine sa ceri un portofoliu cu rezultate obtinute de la clientii cu care lucreaza deja. Cauta sa ceri rezultate din domenii cat mai competitive.

4. Cere un audit al site-ului. Orice agentie SEO trebuie sa iti ofere un audit al site-ului. Acesta reprezinta o analiza atenta a modului in care este construit site-ul si a modului in care s-a promovat pana in prezent, in asa fel incat sa se stie care este punctul de plecare.

5. Intereseaza-te de copywriteri. Orice agentie SEO trebuie sa colaboreze cu copywriteri buni. De multe ori, un SEO bun este echivalent cu un continut bun. Asigura-te ca agentia la care apelezi iti poate oferi continutul perfect de care ai nevoie.

Procesul de alegere a unei agentii de SEO nu este tocmai simplu. Odata ce ai gasit-o pe cea potrivita insa, poti ajunge la rezultate remarcabile.

Share & Like 🙂
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.