Ce reprezinta un Audit SEO?

Posted on
seo

SEO inseamna o mai buna optimizare pentru motorul de cautare, iar daca va doriti sa ocupati primele pozitii, atunci este important sa va interesati de starea site-ului vostru, astfel incat sa stiti care sunt imbunatatirile pe care le puteti aduce. Pentru acest lucru este nevoie sa se faca pe site un audit SEO. Acest lucru implica un proces destul de complex prin care se poate realiza o strategie de link building cat mai bine pusa la punct.

Acest audit presupune mai multe aspecte, el fiind util pentru ca va arata daca site-ul functioneaza asa cum va doriti. De asemenea, acesta mai presupune si analiza continutului On Page, precum si strategia de link building de care sunteti interesati.

Ce include un Audit SEO?

Se va face un research in ceea ce privesc cuvintele cheie, acestea fiind atent gandite. De asemenea, se vor selecta doar cele mai bune cuvinte cheie, astfel incat site-ul sa primeasca un trafic targetat. Cuvintele cheie trebuie alese asadar cu atentie, astfel incat sa fie cele mai potrivite pentru business-ul vostru.

Se va mai face si o analiza tehnica a site-ului, pentru a se asigura faptul ca site-ul este unul performant. El trebuie construit pe o baza solida, de aceea site-ul trebuie sa fie caracterizat prin accesibilitate, dar si prin indexabilitate. Toate link-urile site-ului trebuie verificate si mai trebuie sa se realizeze si o examinare completa a limitarilor tehnice care au legatura cu optimziarea SEO.

Seo, Optimizare, Optimizarea Motorului De Căutare

Continutul trebuie si el verificat, astfel incat sa fie unul clar si sa poata fi prietenos cu motoarele de cautare. Pe scurt, o optimizare cat mai buna a continutului presupune faptul ca in continut trebuie sa se gaseasca si anumite cuvinte cheie care sa puna mai bine in valoare site-ul respectiv. Continutul trebuie sa raspunda intentiei de cautare a utilizatorului. Mesajul transmis de continut este unul de o calitate cat mai buna si foarte important este si aspectul dublicitatii continutului si anume ca nu trebuie sa existe continut duplicitar pe site-ul vostru.

Site-ul vostru trebuie sa fie si prietenos cu utilizatorii si anume sa ofere un User Experience cat mai bine pus la punct. Va interseaza asadar chiar si pozitia logo-ului in header atunci cand realizati un website. Toate aceste lucruri trebuie puse la punct pentru ca site-ul vostru sa aiba un design cat mai atragator.

Share & Like 🙂
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.