Cum promovezi un site sa obtii trafic

Posted on
seo

Este foarte bine sa ai un website, dar si un numar cat mai mare de vizitatori care sa se bucure de ceea ce le oferi. Cheia atragerii publicului este sa le oferi informatia de care acestia au nevoie sau ceva amuzant. Daca nu ai nici un utilizator pe site, atunci toate eforturile tale sunt cam fara rost, ideea este ca utilizatorul trebuie sa petreaca mai mult timp pe un site.

Vizitatorii vor ajunge pe site-ul vostru prin motorul de cautare, acestia dorind sa gaseasca ceea ce-i intereseaza.Trebuie sa stiti cateva lucruri despre promovarea cat mai eficienta a unui site, astfel incat sa reusiti sa va bucurati de un numar din ce i nce mai mare de utilizatori. Motoarele de cautare pot aduce un trafic gratuit pe site, dar pentru a reusi sa va faceti un site cat mai accesat, acesta trebuie sa fie si optimizat corespunzator. Un site cat mai bine optimizat inseamna si o comunicare excelenta cu motorul de cautare.

Trebuie sa va creati backlink-uri catre alte pagini, iar in functie de acestea, site-ul vostru va putea fi gasit mai usor in cautari. O alta metoda foarte apreciata pentru a va promova mai bine site-ul este sa-i faceti acestuia o reclama platita. Puteti pune in reclama cuvintele cheie de care sunteti interesati, iar cand cineva va cauta cuvintele cheie respective, aceasta persoana va reusi sa gaseasca exact ceea ce are nevoie. Nu uitati si de link-uri, acestea fiind elementele de baza pe Internet. Ele presupun o navigare usoara de la o pagina la alta. Utilizatorii, dar s webmasterii creeaza link-uri catre site-ul propriu. In acest fel, un numar din ce in ce mai mare de persoane va reusi sa ajunga la ceea ce oferiti.

Mai sunt si alte metode prin care puteti crea link-uri si anume sa postati comentarii pe alte bloguri si sa aveti inclus si un link catre site-ul vostru. Exista multe directoare care publica articole pe site, de aceea puteti chiar si sa scrieti articole in care sa includeti un link catre site-ul vostru. Fiecare articol contine un spatiu unde puteti adauga link-uri catre site-ul porpriu. In acest fel, veti cerste popularitatea site-ului pe care il detineti.

Share & Like 🙂
error0
fb-share-icon
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.